Bloggen

In 2018 ben ik begonnen als gastblogger van IkPas. Daarnaast blog ik veel over sport, voornamelijk triathlons. Deze blogs vind je hier terug. Ik weet een groot publiek te bedienen met vermakelijke blogs, maar kan ook serieuze onderwerpen aansnijden en deel met gemak mijn ervaringen en verhalen. Ben je op zoek naar een blogger die periodiek teksten aanlevert, eventueel met beeldmateriaal? Of wil je een blog namens jezelf laten schrijven? Laat het me weten!

 

 

Teksten schrijven

Ik heb een pakkende schrijfstijl, waardoor mensen zich snel aangesproken en betrokken voelen. Daarnaast ben ik breed georiënteerd, zowel persoonlijk als professioneel. Ben je actief in een branche waar ik nog niet bekend mee ben? Geen enkel probleem. Door de juiste informatie bij jouw professionals op te vragen weet ik ook daar een succesvolle tekst voor te schrijven. Ik kan je voorzien van de volgende teksten:

• Offerteteksten
• Brochures en DM-brieven
• Webteksten, landingpagina's en SEO-teksten
• Interviews en artikelen

 

Herschrijven

Schrijven is herschrijven, luidt een oud gezegde. Heb je een tekst waarvan je weet dat deze inhoudelijk klopt, maar bereik je niet het gewenste resultaat? Ik stel de tekst opnieuw samen en zorg voor een logische opbouw, duidelijk geformuleerde zinnen en een mooie opmaak.

 

Redigeren

Heb je een document dat vrijwel klaar is voor publicatie, maar wil je graag een finale controle waarin de puntjes op de i gezet worden? Ik verbeter eventuele spel-, stijl- en grammaticafouten en kijk meteen naar inconsistenties, de opmaak en onduidelijk geformuleerde zinnen.

 

Corrigeren

Foutloos geschreven teksten worden steeds zeldzamer. Niet zo gek, dat is immers niet jouw core business. Ik heb liever dat jij je kunt focussen op wat jij interessant vindt, dan dat je moet worstelen met taal. Ik help je met het (snel!) corrigeren van een boek, website, memo, blog, artikel, onderzoek, paper of andere tekst. Twijfel je? Dan corrigeer ik één pagina vrijblijvend, zodat je direct kunt zien of het resultaat naar wens is.