Over LaBrands copywriting

In 2018 heb ik LaBrands opgestart om naast mijn 'voor de baas baan' leuke klussen als freelance copywriter uit te kunnen voeren. Ik heb een passie voor schrijven, wat ik zoveel mogelijk combineer met mijn andere passie: triathlons. En alles daaromheen. Je vindt bij de blogs verhalen terug over nieuwe dingen proberen, kei hard bikkelen en het overwinnen van de verschillende uitdagingen die tot nu toe op mijn pad zijn gekomen.

Daarnaast schrijf ik artikelen voor starters en juniors, over onderwerpen met betrekking tot de werkvloer. Ze blijken overigens voor een veel grotere doelgroep zeer herkenbaar ;-). Heb je een topic waar je graag iets over zou lezen? Let me know!

E-mail: Labrandscopywriting@gmail.com

Over LaBrands

LaBrands, ofwel Laura Brands. 29 jaar en samenwonend in Rosmalen. Ik heb een HBO diploma Communicatie op zak en een minor Political Science & International Relations afgerond. Oftewel een breed opgeleide communicatiepro, maar voor die functie heb ik  bewust nooit gekozen.

De afgelopen jaren heb ik bij zeer uiteenlopende organisaties gewerkt (government, non-profit en profit) en heb ik ervaring opgedaan in verschillende branches. Op dit moment werk ik als Bidmanager bij The Adecco Group en daarnaast ben ik beschikbaar als freelance copywriter.

LaBrands Eindhoven Blog