Over LaBrands

Blogger & copywriter

In 2018 heb ik LaBrands opgestart om naast mijn 'voor de baas baan' leuke klussen als freelance copywriter uit te kunnen voeren. Ik heb een passie voor schrijven, wat ik nu zoveel mogelijk combineer met mijn andere passie: triathlons. En alles daaromheen. Je vindt bij de blogs verhalen terug over nieuwe dingen proberen, kei hard bikkelen en het overwinnen van de verschillende uitdagingen die tot nu toe op mijn pad zijn gekomen.

Daarnaast schrijf ik artikelen voor de werkende sportieveling. Deze zijn wat algemener van aard en voor veel mensen zeer herkenbaar. Heb je een topic waar je graag iets over zou lezen? Let me know!

Ik schrijf natuurlijk niet alleen voor mezelf. Als freelance copywriter neem ik opdrachten aan die iéts te maken hebben met tekst. Ben jij op zoek naar een enthousiaste, creatieve en kneitergoede tekstschrijver? Neem contact met me op, wellicht kan ik je helpen!

E-mail: Laurabrands@live.nl
Telefoonnummer: +316 30 79 05 29

Over Laura Brands

Twintiger & wannabe triathleet

LaBrands, ofwel Laura Brands. 27 jaar en samenwonend in Eindhoven. Ik heb een HBO diploma Communicatie op zak en een minor Political Science & International Relations afgerond. In principe dus een breed opgeleide communicatiepro, maar voor die functie heb ik  bewust nooit gekozen.

De afgelopen jaren heb ik bij zeer uiteenlopende organisaties gewerkt (government, non-profit en profit) en heb ik ervaring opgedaan in verschillende branches. Op dit moment werk ik als Commercieel Bidmanager bij een ontzettend gaaf IT bedrijf (gaaf en IT? Ja!) en daarnaast ben ik beschikbaar als freelance copywriter.

LaBrands portret