“Het lijkt me echt vreselijk om op 1 januari jarig te zijn”. Ik kan je vertellen, dat is het niet. Het is juist een hartstikke leuke datum! Iedereen is om 00.00 nog wakker, er zijn leuke feestjes en iedereen ziet er knap uit. Wij hebben de laatste jaren een NYE feestje georganiseerd. We zijn begonnen met de uitgeklede studentenversie(s) en het werd elk jaar een beetje beter 😉 Op mijn 30 before 30 bucketlist stond op nummer #28 “Throw a hell of a party”. Het NYE feestje van 2019/2020 was daar de uitgelezen gelegenheid voor: De 5e en onze laatste editie!

Een korte terugblik: 2014 – 2018

In 2014/2015 organiseerden we het voor de eerste keer in het studentenhuis waar Sietse woonde:

In 2015/2016 hadden we het lumineuze idee om het dakterras van mijn studentenhuis om te bouwen tot feestlocatie. Ondanks de feesttent, de heaters en de “gezellige” dekentjes was het stervenskoud en sloegen de stoppen er meermaals uit dankzij de overload aan stekkers. Ik denk dat iedereen bezig was met het warm houden van handen en dat er daarom geen foto’s zijn gemaakt 😉 .

In 2016 vond er een kleine upgrade plaats. Ik woonde toentertijd in een studio in het centrum van Eindhoven: Droog, warm en op loopafstand van de kroegen. Dat verliep al een stuk beter! Helaas nog steeds geen foto’s..

In 2017 betrokken we ons appartement, 2 verdiepingen boven de studio. Droog, warm, op loopafstand Ên wat groter! De feestjes kwamen hier beter tot hun recht 😀

Op oudjaarsdag 2018 probeerden we eens wat nieuws:

Maar het is gelukt om het in 2019 te overtreffen! We hebben dit jaar weer alles uit de kast gehaald om er een top avond van te maken.

2019: The last and final edition

Ik kan wel vertellen hoe we boodschappen gedaan hebben, welke spelletjes er gespeeld zijn en hoe gezellig het was… Maar de foto’s zeggen meer!

De voorbereidingen kosten tijd, maar zijn altijd de moeite waard:

Er was dit jaar een ballenbak op het balkon:

En een nieuwe versie van de NYE games:

Én we zijn dit jaar niet vergeten de groepsfoto te maken!

De foto’s die in de kroeg gemaakt zijn slaan we maar even over 😉 .
Het resultaat de volgende ochtend loog er niet om:

Het was Genieten met een hoofdletter G. Dus bij dezen streep ik #28 “throw a hell of a party” af! Ik hoop dat jij net zo’n leuke avond hebt gehad en wens je het allerbeste wat 2020 te bieden heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *